Croonaert Corner Vakantieverblijf

nl fr en

Cateringsercice

Ontbijtservice : een heerlijk ontbijtbuffet wordt klaargezet tegen een afgesproken uur. U geniet met uw gezelschap zo lang u het wenst van een rustige ochtend aan tafel. Naderhand komen wij het buffet en de ontbijttafel opruimen - 14 € per persoon.

Raclette - gourmet : U krijgt 2 authentieke raclettetoestellen, kaas, frisse bijhorende salade, vleesschotel, krielaardappeltjes enz...alles wordt ter plaatse gebracht.Of, gourmettoestellen met alle toebehoren - 18 € per persoon. Aangepaste wijnen zijn te verkrijgen.

Kaasschotel : 25€ per persoon . Aangepaste wijnen zijn te verkrijgen.

Traiteurservice : U wenst met uw gezelschap gezellig, zonder haast en in een huiselijk sfeer te tafelen, dan vullen wij voor u de koelkast met eenvoudig op te warmen gerechten, zoals lekkere stoofpotten, pittige tajines, stevige ovenschotels of in de zomer frisse salades. Elk diner bestaat uit een koud voorgerecht, een op te warmen hoofdschotel en een dessert.

Dranken :Het staat U vrij zelf dranken mee te brengen. Maar ook hier kunnen we het u gemakkelijk maken. We zorgen voor een ruim assortiment dranken : streekbieren, frisdranken, wijn.... 


Croonaert Corner - Wijtschate - Westhoek - +32 477 31 00 83 - info@croonaertcorner.be
-

Croonaert Corner © 2010 - Website door in2red